Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis!
Gratis bezorging vanaf €35,-
Vers van de markt, zo bij u thuis!
Review Logo8.8 @ Kiyoh
Zakelijk bestellen?
0
0
Review Logo8.8 @ Kiyoh

Biologische Granen & Vlokken

(H)eerlijke granen & vlokken    Bij Let's Get Nuts koopt u de meest pure en lekkerste biologische granen en vlokken en nog veel meer biologische producten! Wij hebben een breed aanbod aan...

(H)eerlijke granen & vlokken   

Bij Let's Get Nuts koopt u de meest pure en lekkerste biologische granen en vlokken en nog veel meer biologische producten! Wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten granen en vlokken zoals boekweitvlokken, gerstevlokken, havermout, bulgur, gierst en nog veel andere producten. granen en vlokken zijn inmiddels onderdeel van een gezond dagelijks voedingspatroon door de vele gezondheidsvoordelen. Er zitten veel voedingsvezels, eiwitten en koolhydraten in die goed zijn voor uw lichaam en daarom goed om uw ontbijtje mee te verreiken! Bekijk hieronder de brede collectie van onze biologische granen en vlokken en bestel voor vandaag 16.00 uur om uw bestelling morgen al in huis te hebben. Bestelt u voor meer dan €35,-? Dan bezorgen wij alles helemaal gratis! 

[split]

Biologische granen & vlokken, en dat proeft u! 

Alle biologische producten die wij aanbieden moeten voldoen aan alle strenge voorwaarden die in Nederland aan biologische producten worden gesteld. Biologische natuurproducten worden verbouwd in harmonie met de natuur, zodat er geen (negatieve) gevolgen voor het ecosysteem zijn. Alle ingrediënten zijn van biologische afkomst en worden verbouwd op een natuurlijke ondergrond, zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. In plaats daarvan worden natuurlijke bestrijdingsmiddelen zoals insecten en organische mest gebruikt. 

Soorten granen & vlokken en gezondheidsvoordelen

Boekweitvlokken

Boekweitvlokken zijn een verrassend ingrediënt voor lekker en voedzaam ontbijt. Je kunt de vlokken bijvoorbeeld gebruiken als basis voor muesli. Combineer het met wat vers of gedroogd fruit en smullen maar! Boekweit is rijk aan vezels en eiwitten en is daarnaast een goede bron van onder andere de mineralen magnesium en koper én de vitamines niacine (B3) en riboflavine (B2). Ook kan u de vlokken verwerken in allerlei gebak of andere bakcreaties.

Bij het proces van het maken van de vlokken, wordt door middel van stoom het vochtgehalte van de graankorrel omhoog gebracht. Vervolgens worden de korrels door pletters geleid, waar ze als platte vlokken uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om graankorrels te pletten zonder stoom, want dit extra vocht zorgt ervoor dat je de korrels kunt platdrukken in plaats van ze te verkruimelen.

Gerstevlokken

Gerst is een oergraan dat, door zijn korte groeiperiode, over de hele wereld groeit. Na de oogst moeten de gerstkorrels eerst geplet worden om de kroonkafjes te breken, zodat de gerstkorrels eetbaar en bewerkbaar worden. 

Aan de gerstevlokken van Let's Get Nuts worden geen suikers toegevoegd. Hierdoor zijn ze puur natuur en omdat ze ook weinig vetten bevatten, zijn deze vlokken super gezond!
Gerstevlokken zijn heerlijk om bij het ontbijt te eten. U kan, door de vlokken 20 minuten te laten koken en ze vervolgens 10 minuten te laten weken, een heerlijke pap maken. Deze pap kan u vervolgens volledig naar uw zin aftoppen met de lekkerste vruchten, gedroogd of vers.

Gerst is een volkoren graansoort dat veel vezels bevat. Hierdoor is het goed voor de spijsvertering. Doordat gerstevlokken licht verteerbaar zijn, werkt het verzachtend voor de maag en darmen. De gerstevlokken zijn bij ons onbewerkt en bevatten daarom geen toegevoegde suikers. Gerst is van zichzelf caloriearm. Doordat gerst onbehandeld is gaan de goede voedingsstoffen niet verloren. 

Havermout

Deze fijne biologische havervlokken zijn ideaal om havermout mee te maken. Combineer de vlokken met uw favoriete melk en kook het in ongeveer 2-3 minuten gaar. Laat het geheel hierna nog 5 minuten rusten en maak uw ontbijtje af met uw favoriete toppings. Denk bijvoorbeeld aan vers fruit met honing!

Haver is een grote bron aan voedingsvezel en eiwitten en barst hiernaast ook van thiamine (vitamine B), wat weer belangrijk is voor het spierherstel en het zenuwstelsel. 
De vlokken worden gemaakt door het vochtgehalte in de graankorrel te verhogen door middel van stoom. Als dit niet gebeurt zal de graankorrel verkruimelen in plaat van geplet worden!

Havervlokken

Havervlokken zijn een goede start van de dag. Door de havervlokken te combineren met melk of water maak je een snel en makkelijk, een lekker en gezond havermout ontbijtje. Combineer de havermout met een lekkere mix van muesli en granen, gedroogd fruit of superfoods naar keuze voor eindeloze variatie.

Havervlokken zijn super gezond. Dit komt omdat ze namelijk vol zitten met vitamines, eiwitten, mineralen, vezels en antioxidanten. Oftewel, perfect voor een goede start van de dag! De kooktijd voor havervlokken is langer dan die van havermout. Havervlokken moeten 30 minuten koken en 10 minuten nawellen.

Zevenkorenvlokken

Met deze zevenkorenvlokken, een heerlijke mix van zeven soorten granen, begint u uw dag gevarieerd en gezond! Deze heerlijk mix bevat zeven soorten granen: tarwe, gerst, haver, rogge, mais, boekweit en rijst. Al deze graanvlokken zijn rijk aan voedingsvezel en eiwitten. Hiernaast bevatten ze ook veel thiamine (vitamine B). Dit is belangrijk voor het functioneren van de spieren en het zenuwstelsel. Als laatste bevatten granen ook een heleboel mineralen, waaronder ook mangaan, magnesium en fosfor. 

De vlokken worden gemaakt door het pletten van de graankorrels. Voordat dit gebeurt, wordt eerst doormiddel van stoom het vochtgehalte in de graankorrel omhoog gebracht. Op deze manier verkruimelt de korrel tijdens het pletten niet. 

Roggevlokken

Rogge is een stevig en smaakvol graan dat uitermate goed is voor een voedzaam ontbijt, zeker als het verwerkt is tot vlokken. Dit komt doordat het het voor een langdurig gevuld gevoel zorgt. De roggevlokken kunt u goed gebruiken door ze als basis voor een muesli te gebruiken, of de vlokken tot een pap koken (net als havermout). 

Net als veel andere granen, bevat rogge veel voedingsvezels en eiwitten. Vooral door het hoge gehalte aan voedingsvezels onderscheiden de roggevlokken zich andere granen. Daarnaast zijn de vlokken een goede bron van allerlei mineralen, zoals mangaan, selenium, magnesium en fosfor.

Het maken van de vlokken gaat het zelfde als bij bijvoorbeeld rijstvlokken. Eerst wordt door middel van stoom het vochtgehalte van de graankorrel omhoog gebracht. Vervolgens worden de korrels door pletters geleid, waar ze als platte vlokken uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om graankorrels te pletten zonder stoom, want dit extra vocht zorgt ervoor dat je de korrels kunt platdrukken in plaats van ze te verkruimelen.

Bulgur 

Bulgur is een graanproduct dat wordt gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden gestoomd, gedroogd en daarna gemalen. Deze bulgur die u bij letsgetnuts.nl koopt is vrij grof van structuur, waardoor het ook na het koken een stevige bite heeft. Bulgur is een belangrijk ingrediënt in het Midden-Oosten. Bulgur bevat veel vezels en eiwitten, en het is een uitstekende bron van allerlei mineralen zoals magnesium, mangaan en fosfor. Omdat Bulgur gemaakt is van tarwe, bevat het gluten.

Gierst

Gierst behoort tot de graangewassen, maar bevat meer eiwitten en ijzer dan ieder ander graansoort. Hiernaast is gierst ook nog gunstig voor het cholesterol gehalte. Dit komt door het hoge gehalte aan magnesium en vitamine B dat zich in deze kleine korrel bevindt!

Naast dat het heerlijk is om gierst gekookt te eten, dit is ook nog eens snel, want gierst hoeft maar 15-20 minuten te koken. Kan gierst ook heerlijk zijn om te roosteren. Op deze manier krijgt de gierst een heerlijke nootachtige smaak en is dan prefect om in een soep of door uw muesli te gebruiken! 
De gekookte gierst is een heerlijk alternatief op rijst!

Quinoa

Deze geweldig smaakvolle Nederlandse Biologische Quinoa kunt u goed gebruiken ter vervanging van rijst. Deze quinoa is onbewerkt en puur natuur en dat merkt u. De fantastische pure smaak van de Biologische Quinoa maakt jouw gerecht tot een ware smaakexplosie. Daarnaast is quinoa ook nog eens erg gezond en bevat deze vele eiwitten. Quinoa is glutenvrij en past daarom dus uitstekend in een glutenvrij dieet.

Oorspronkelijk komt Quinoa uit de Andes regio in Zuid-Amerika, waar het al minimaal 3000 jaar geteeld wordt. Maar onze quinoa komt uit Noord-holland! Quinoa is de afgelopen jaren zeer populair geworden in Nederland, dit komt vanwege de eenvoudige bereiding en hoge voedingswaarde. Quinoa is rijk aan eiwitten en vezels, en is daarnaast een goede bron van allerlei essentiële vitaminen en mineralen, waaronder allerlei B-vitaminen, ijzer, magnesium, koper en fosfor.

Granola 

Onze biologische granola bevat zonnebloempitten die zorgen voor goede, onverzadigde vetten. De vele voedingsvezels zorgen voor een verzadigd gevoel en andere gezondheidsvoordelen! Deze granola is erg neutraal qua samenstelling en daarom makkelijk te combineren met wat vers fruit of andere superfoods of noten in uw favoriete ontbijtje! Wij roosteren zelf de vlokken in de oven om verse, zelfgemaakte granola te bereiden. Hierdoor worden de vlokken heerlijk krokant. Door het krokant bakken van de vlokken plakken ze niet aan elkaar, maar blijven ze mooi los van elkaar. De vlokken bevatten goede vezels en eiwitten. 

Rijstvlokken

Net als graanvlokken, worden rijstvlokken gemaakt door de korrels te pletten. Door dit proces zijn rijstvlokken licht verteerbaar, en makkelijk koud en warm te bereiden. Rijstvlokken zijn zeer veel gebruikt in de Aziatische keuken, waar ze gebruikt worden voor allerlei gerechten, zowel zoet als hartig. Omdat de  rijstvlokken die wij verkopen gemaakt worden van zilvervliesrijst, zijn ze ook nog eens ontzettend gezond!

Granola bosvruchten

deze biologische bosvruchtengranola bevat een heerlijke combinatie van zoete vruchten en voedzame granen. De granen zorgen voor goede voedingswaarde en het gedroogde fruit is zoet en geeft een frisse smaak en mooie rode kleur. Wij roosteren zelf de vlokken in de oven om verse, zelfgemaakte granola te bereiden. Hierdoor worden de vlokken heerlijk krokant. Door het krokant bakken van de vlokken plakken ze niet aan elkaar, maar blijven ze mooi los van elkaar. De vlokken bevatten goede vezels en eiwitten. De zonnepitten in de granola zorgen voor veel goede, onverzadigde vetten. Granola is heerlijk om te eten met je favoriete soort yoghurt, kwark of melk. Eventueel kan je wat vers fruit toevoegen aan het ontbijt.

Muesli

Met de muesli van Let’s Get Nuts, die biologisch is, begint u uw dag uitstekend. Dit is de perfecte basis om te bestellen voor iedereen die een voedzaam ontbijt wil zonder frutsels of wie juist zijn eigen draai aan de muesli wil geven. De vlokken zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten, terwijl de noten en zonnepitten juist veel goede, onverzadigde vetten bevatten. Tenslotte zorgen de koolhydraten in de rozijnen voor de snelle energie die u nodig heeft om goed te starten!

De muesli biologisch is heerlijk met uw favoriete soort melk of yoghurt en indien gewenst voegt u er nog wat honing of ahornsiroop aan toe voor de zoetigheid. Deze muesli is dus perfect om te bestellen als basis van uw ontbijt. Naast dat de muesli ideaal is om uw eigen draai aan te geven, is dit ook heerlijk om zo te eten; de keuze is aan u.

Granola suikerbietenstroop

Deze granola is gezoet met suikerbietenstroop voor een heerlijk zoete smaak. De vlokken zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten, terwijl de zonnepitten juist veel goede, onverzadigde vetten bevatten. Deze granola is heerlijk met uw favoriete soort melk, yoghurt of kwark. Het kan allemaal! Voeg er eventueel wat vers fruit aantoe en genieten maar. 

Granola zit vol met goede voedingsvezels! De vele vezels zorgen voor een goede werking van de darmen. Ook zorgen de voedingsvezels ervoor dat de bloedsuikerspiegel niet omhoog schiet maar mooi stabiel blijft als u de granola combineert met vers fruit. In fruit zitten namelijk natuurlijke suikers die ervoor kunnen zorgen dat de bloedsuikerspiegel omhoog schiet. De vezels in granola zorgen ervoor dat de suikers minder snel opgenomen worden in het bloed, waardoor er geen pieken ontstaan in de bloedsuikerspiegel. Vezels zijn erg belangrijk voor het lichaam, aangezien het lichaam door het eten van voldoende vezels voedingsstoffen uit andere producten beter kan opnemen. 

Hoe eet u biologische Granen & Vlokken? 

Onze biologische granen en vlokken zijn heerlijk om uw baksels of ontbijtje mee te verrijken. Zo krijgt u ook nog een veel goede vezels, vitaminen en mineralen binnen! Probeer zoveel mogelijk af te wisselen want elke graansoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Ook kunt u sommige graansoorten gebruiken als vervanger voor bijvoorbeeld rijst. 


Klik hier om ons gehele biologische aanbod te bekijken 

Biologische granen en vlokken bestellen

Biologische granen en vlokken kopen doet u gemakkelijk bij Let’s Get Nuts. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit producten met de 100% klanttevredenheid. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Bij bestellingen boven de €35,- is de verzending helemaal gratis.

Heeft u nog een vraag? 

Heeft u nog een vraag? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via onze chat of bellen op: 085 303 8460 liever mailen? [email protected]

 

Filter
0 producten

Geen producten gevonden...

Overige categorieën in Biologisch

Biologische Granen & Vlokken

(H)eerlijke granen & vlokken   

Bij Let's Get Nuts koopt u de meest pure en lekkerste biologische granen en vlokken en nog veel meer biologische producten! Wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten granen en vlokken zoals boekweitvlokken, gerstevlokken, havermout, bulgur, gierst en nog veel andere producten. granen en vlokken zijn inmiddels onderdeel van een gezond dagelijks voedingspatroon door de vele gezondheidsvoordelen. Er zitten veel voedingsvezels, eiwitten en koolhydraten in die goed zijn voor uw lichaam en daarom goed om uw ontbijtje mee te verreiken! Bekijk hieronder de brede collectie van onze biologische granen en vlokken en bestel voor vandaag 16.00 uur om uw bestelling morgen al in huis te hebben. Bestelt u voor meer dan €35,-? Dan bezorgen wij alles helemaal gratis! 

[split]

Biologische granen & vlokken, en dat proeft u! 

Alle biologische producten die wij aanbieden moeten voldoen aan alle strenge voorwaarden die in Nederland aan biologische producten worden gesteld. Biologische natuurproducten worden verbouwd in harmonie met de natuur, zodat er geen (negatieve) gevolgen voor het ecosysteem zijn. Alle ingrediënten zijn van biologische afkomst en worden verbouwd op een natuurlijke ondergrond, zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. In plaats daarvan worden natuurlijke bestrijdingsmiddelen zoals insecten en organische mest gebruikt. 

Soorten granen & vlokken en gezondheidsvoordelen

Boekweitvlokken

Boekweitvlokken zijn een verrassend ingrediënt voor lekker en voedzaam ontbijt. Je kunt de vlokken bijvoorbeeld gebruiken als basis voor muesli. Combineer het met wat vers of gedroogd fruit en smullen maar! Boekweit is rijk aan vezels en eiwitten en is daarnaast een goede bron van onder andere de mineralen magnesium en koper én de vitamines niacine (B3) en riboflavine (B2). Ook kan u de vlokken verwerken in allerlei gebak of andere bakcreaties.

Bij het proces van het maken van de vlokken, wordt door middel van stoom het vochtgehalte van de graankorrel omhoog gebracht. Vervolgens worden de korrels door pletters geleid, waar ze als platte vlokken uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om graankorrels te pletten zonder stoom, want dit extra vocht zorgt ervoor dat je de korrels kunt platdrukken in plaats van ze te verkruimelen.

Gerstevlokken

Gerst is een oergraan dat, door zijn korte groeiperiode, over de hele wereld groeit. Na de oogst moeten de gerstkorrels eerst geplet worden om de kroonkafjes te breken, zodat de gerstkorrels eetbaar en bewerkbaar worden. 

Aan de gerstevlokken van Let's Get Nuts worden geen suikers toegevoegd. Hierdoor zijn ze puur natuur en omdat ze ook weinig vetten bevatten, zijn deze vlokken super gezond!
Gerstevlokken zijn heerlijk om bij het ontbijt te eten. U kan, door de vlokken 20 minuten te laten koken en ze vervolgens 10 minuten te laten weken, een heerlijke pap maken. Deze pap kan u vervolgens volledig naar uw zin aftoppen met de lekkerste vruchten, gedroogd of vers.

Gerst is een volkoren graansoort dat veel vezels bevat. Hierdoor is het goed voor de spijsvertering. Doordat gerstevlokken licht verteerbaar zijn, werkt het verzachtend voor de maag en darmen. De gerstevlokken zijn bij ons onbewerkt en bevatten daarom geen toegevoegde suikers. Gerst is van zichzelf caloriearm. Doordat gerst onbehandeld is gaan de goede voedingsstoffen niet verloren. 

Havermout

Deze fijne biologische havervlokken zijn ideaal om havermout mee te maken. Combineer de vlokken met uw favoriete melk en kook het in ongeveer 2-3 minuten gaar. Laat het geheel hierna nog 5 minuten rusten en maak uw ontbijtje af met uw favoriete toppings. Denk bijvoorbeeld aan vers fruit met honing!

Haver is een grote bron aan voedingsvezel en eiwitten en barst hiernaast ook van thiamine (vitamine B), wat weer belangrijk is voor het spierherstel en het zenuwstelsel. 
De vlokken worden gemaakt door het vochtgehalte in de graankorrel te verhogen door middel van stoom. Als dit niet gebeurt zal de graankorrel verkruimelen in plaat van geplet worden!

Havervlokken

Havervlokken zijn een goede start van de dag. Door de havervlokken te combineren met melk of water maak je een snel en makkelijk, een lekker en gezond havermout ontbijtje. Combineer de havermout met een lekkere mix van muesli en granen, gedroogd fruit of superfoods naar keuze voor eindeloze variatie.

Havervlokken zijn super gezond. Dit komt omdat ze namelijk vol zitten met vitamines, eiwitten, mineralen, vezels en antioxidanten. Oftewel, perfect voor een goede start van de dag! De kooktijd voor havervlokken is langer dan die van havermout. Havervlokken moeten 30 minuten koken en 10 minuten nawellen.

Zevenkorenvlokken

Met deze zevenkorenvlokken, een heerlijke mix van zeven soorten granen, begint u uw dag gevarieerd en gezond! Deze heerlijk mix bevat zeven soorten granen: tarwe, gerst, haver, rogge, mais, boekweit en rijst. Al deze graanvlokken zijn rijk aan voedingsvezel en eiwitten. Hiernaast bevatten ze ook veel thiamine (vitamine B). Dit is belangrijk voor het functioneren van de spieren en het zenuwstelsel. Als laatste bevatten granen ook een heleboel mineralen, waaronder ook mangaan, magnesium en fosfor. 

De vlokken worden gemaakt door het pletten van de graankorrels. Voordat dit gebeurt, wordt eerst doormiddel van stoom het vochtgehalte in de graankorrel omhoog gebracht. Op deze manier verkruimelt de korrel tijdens het pletten niet. 

Roggevlokken

Rogge is een stevig en smaakvol graan dat uitermate goed is voor een voedzaam ontbijt, zeker als het verwerkt is tot vlokken. Dit komt doordat het het voor een langdurig gevuld gevoel zorgt. De roggevlokken kunt u goed gebruiken door ze als basis voor een muesli te gebruiken, of de vlokken tot een pap koken (net als havermout). 

Net als veel andere granen, bevat rogge veel voedingsvezels en eiwitten. Vooral door het hoge gehalte aan voedingsvezels onderscheiden de roggevlokken zich andere granen. Daarnaast zijn de vlokken een goede bron van allerlei mineralen, zoals mangaan, selenium, magnesium en fosfor.

Het maken van de vlokken gaat het zelfde als bij bijvoorbeeld rijstvlokken. Eerst wordt door middel van stoom het vochtgehalte van de graankorrel omhoog gebracht. Vervolgens worden de korrels door pletters geleid, waar ze als platte vlokken uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om graankorrels te pletten zonder stoom, want dit extra vocht zorgt ervoor dat je de korrels kunt platdrukken in plaats van ze te verkruimelen.

Bulgur 

Bulgur is een graanproduct dat wordt gemaakt van tarwe. De tarwekorrels worden gestoomd, gedroogd en daarna gemalen. Deze bulgur die u bij letsgetnuts.nl koopt is vrij grof van structuur, waardoor het ook na het koken een stevige bite heeft. Bulgur is een belangrijk ingrediënt in het Midden-Oosten. Bulgur bevat veel vezels en eiwitten, en het is een uitstekende bron van allerlei mineralen zoals magnesium, mangaan en fosfor. Omdat Bulgur gemaakt is van tarwe, bevat het gluten.

Gierst

Gierst behoort tot de graangewassen, maar bevat meer eiwitten en ijzer dan ieder ander graansoort. Hiernaast is gierst ook nog gunstig voor het cholesterol gehalte. Dit komt door het hoge gehalte aan magnesium en vitamine B dat zich in deze kleine korrel bevindt!

Naast dat het heerlijk is om gierst gekookt te eten, dit is ook nog eens snel, want gierst hoeft maar 15-20 minuten te koken. Kan gierst ook heerlijk zijn om te roosteren. Op deze manier krijgt de gierst een heerlijke nootachtige smaak en is dan prefect om in een soep of door uw muesli te gebruiken! 
De gekookte gierst is een heerlijk alternatief op rijst!

Quinoa

Deze geweldig smaakvolle Nederlandse Biologische Quinoa kunt u goed gebruiken ter vervanging van rijst. Deze quinoa is onbewerkt en puur natuur en dat merkt u. De fantastische pure smaak van de Biologische Quinoa maakt jouw gerecht tot een ware smaakexplosie. Daarnaast is quinoa ook nog eens erg gezond en bevat deze vele eiwitten. Quinoa is glutenvrij en past daarom dus uitstekend in een glutenvrij dieet.

Oorspronkelijk komt Quinoa uit de Andes regio in Zuid-Amerika, waar het al minimaal 3000 jaar geteeld wordt. Maar onze quinoa komt uit Noord-holland! Quinoa is de afgelopen jaren zeer populair geworden in Nederland, dit komt vanwege de eenvoudige bereiding en hoge voedingswaarde. Quinoa is rijk aan eiwitten en vezels, en is daarnaast een goede bron van allerlei essentiële vitaminen en mineralen, waaronder allerlei B-vitaminen, ijzer, magnesium, koper en fosfor.

Granola 

Onze biologische granola bevat zonnebloempitten die zorgen voor goede, onverzadigde vetten. De vele voedingsvezels zorgen voor een verzadigd gevoel en andere gezondheidsvoordelen! Deze granola is erg neutraal qua samenstelling en daarom makkelijk te combineren met wat vers fruit of andere superfoods of noten in uw favoriete ontbijtje! Wij roosteren zelf de vlokken in de oven om verse, zelfgemaakte granola te bereiden. Hierdoor worden de vlokken heerlijk krokant. Door het krokant bakken van de vlokken plakken ze niet aan elkaar, maar blijven ze mooi los van elkaar. De vlokken bevatten goede vezels en eiwitten. 

Rijstvlokken

Net als graanvlokken, worden rijstvlokken gemaakt door de korrels te pletten. Door dit proces zijn rijstvlokken licht verteerbaar, en makkelijk koud en warm te bereiden. Rijstvlokken zijn zeer veel gebruikt in de Aziatische keuken, waar ze gebruikt worden voor allerlei gerechten, zowel zoet als hartig. Omdat de  rijstvlokken die wij verkopen gemaakt worden van zilvervliesrijst, zijn ze ook nog eens ontzettend gezond!

Granola bosvruchten

deze biologische bosvruchtengranola bevat een heerlijke combinatie van zoete vruchten en voedzame granen. De granen zorgen voor goede voedingswaarde en het gedroogde fruit is zoet en geeft een frisse smaak en mooie rode kleur. Wij roosteren zelf de vlokken in de oven om verse, zelfgemaakte granola te bereiden. Hierdoor worden de vlokken heerlijk krokant. Door het krokant bakken van de vlokken plakken ze niet aan elkaar, maar blijven ze mooi los van elkaar. De vlokken bevatten goede vezels en eiwitten. De zonnepitten in de granola zorgen voor veel goede, onverzadigde vetten. Granola is heerlijk om te eten met je favoriete soort yoghurt, kwark of melk. Eventueel kan je wat vers fruit toevoegen aan het ontbijt.

Muesli

Met de muesli van Let’s Get Nuts, die biologisch is, begint u uw dag uitstekend. Dit is de perfecte basis om te bestellen voor iedereen die een voedzaam ontbijt wil zonder frutsels of wie juist zijn eigen draai aan de muesli wil geven. De vlokken zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten, terwijl de noten en zonnepitten juist veel goede, onverzadigde vetten bevatten. Tenslotte zorgen de koolhydraten in de rozijnen voor de snelle energie die u nodig heeft om goed te starten!

De muesli biologisch is heerlijk met uw favoriete soort melk of yoghurt en indien gewenst voegt u er nog wat honing of ahornsiroop aan toe voor de zoetigheid. Deze muesli is dus perfect om te bestellen als basis van uw ontbijt. Naast dat de muesli ideaal is om uw eigen draai aan te geven, is dit ook heerlijk om zo te eten; de keuze is aan u.

Granola suikerbietenstroop

Deze granola is gezoet met suikerbietenstroop voor een heerlijk zoete smaak. De vlokken zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten, terwijl de zonnepitten juist veel goede, onverzadigde vetten bevatten. Deze granola is heerlijk met uw favoriete soort melk, yoghurt of kwark. Het kan allemaal! Voeg er eventueel wat vers fruit aantoe en genieten maar. 

Granola zit vol met goede voedingsvezels! De vele vezels zorgen voor een goede werking van de darmen. Ook zorgen de voedingsvezels ervoor dat de bloedsuikerspiegel niet omhoog schiet maar mooi stabiel blijft als u de granola combineert met vers fruit. In fruit zitten namelijk natuurlijke suikers die ervoor kunnen zorgen dat de bloedsuikerspiegel omhoog schiet. De vezels in granola zorgen ervoor dat de suikers minder snel opgenomen worden in het bloed, waardoor er geen pieken ontstaan in de bloedsuikerspiegel. Vezels zijn erg belangrijk voor het lichaam, aangezien het lichaam door het eten van voldoende vezels voedingsstoffen uit andere producten beter kan opnemen. 

Hoe eet u biologische Granen & Vlokken? 

Onze biologische granen en vlokken zijn heerlijk om uw baksels of ontbijtje mee te verrijken. Zo krijgt u ook nog een veel goede vezels, vitaminen en mineralen binnen! Probeer zoveel mogelijk af te wisselen want elke graansoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Ook kunt u sommige graansoorten gebruiken als vervanger voor bijvoorbeeld rijst. 


Klik hier om ons gehele biologische aanbod te bekijken 

Biologische granen en vlokken bestellen

Biologische granen en vlokken kopen doet u gemakkelijk bij Let’s Get Nuts. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit producten met de 100% klanttevredenheid. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Bij bestellingen boven de €35,- is de verzending helemaal gratis.

Heeft u nog een vraag? 

Heeft u nog een vraag? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via onze chat of bellen op: 085 303 8460 liever mailen? [email protected]

 

Biologische Granen & Vlokken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »