Biologische Kook- & Bakproducten
(H)eerlijke kook- en bakproducten
Bij Let's Get Nuts koopt u de meest pure en lekkerste biologische kook- en bakproducten en nog veel meer biologische producten! Wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten kook- en bakproducten zoals kokosbloesemsuiker, rietsuiker, cacaobonen, havervlokken en gerstevlokken. Alles wat u nodig hebt voor uw baksels, en dat biologisch! Bekijk hieronder de brede collectie van onze kook- en bakproducten en bestel voor vandaag 16.00 uur om uw bestelling morgen al in huis te hebben. Bestelt u voor meer dan €35,-? Dan bezorgen wij alles helemaal gratis!
[split]
Biologische kook- en bakproducten, en dat proeft u!
Alle biologische producten die wij aanbieden moeten voldoen aan alle strenge voorwaarden die in Nederland aan biologische producten worden gesteld. Biologische natuurproducten worden verbouwd in harmonie met de natuur, zodat er geen (negatieve) gevolgen voor het ecosysteem zijn. Alle ingrediënten zijn van biologische afkomst en worden verbouwd op een natuurlijke ondergrond, zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. In plaats daarvan worden natuurlijke bestrijdingsmiddelen zoals insecten en organische mest gebruikt.
Ons aanbod kook- en bakproducten
Kokosbloesemsuiker
Kokosbloesemsuiker is een goed alternatief voor kristalsuiker. Onze kokosbloesem suiker komt uit Indonesië en wordt gewonnen uit de kokosbloesem die aan een kokosnotenboom groeit. Het sap wordt verdampt zodat er een vaste stof overblijft, verder wordt de suiker niet bewerkt.
Doordat onze kokosbloesemsuiker nauwelijks bewerkt is, bevat de suiker veel vitaminen en mineralen. Dit is de reden dat deze suiker ook wel een superfood wordt genoemd. daarnaast staat de suiker ook hoog nog eens op de lijst met meest duurzamen zoetstoffen ter wereld.
Rietsuiker
Ruwe rietsuiker wordt verkregen uit suikerriet. Rietsuiker is een product dat natuurlijk geproduceerd wordt en is niet geraffineerd. Het is lichtbruin van kleur en heeft een volle, zoete smaak met een vleugje karamel. Bij het productieproces van rietsuiker wordt er een stap overgeslagen. Ook wordt de melasse uit ruwe rietsuiker niet verwijderd. Het gehele sap wordt namelijk geconcentreerd en daarna gedroogd. Door deze stap in het productieproces bevat ruw rietsuiker meer mineralen en vitamines. Ruw rietsuiker is minder bewerkt en daarom is het minder ongezond te noemen dan gewone rietsuiker of kristalsuiker.
Gerstevlokken
Gerst is een oergraan dat, door zijn korte groeiperiode, over de hele wereld groeit. Na de oogst moeten de gerstkorrels eerst geplet worden om de kroonkafjes te breken, zodat de gerstkorrels eetbaar en bewerkbaar worden.
Aan de gerstevlokken van Let's Get Nuts worden geen suikers toegevoegd. Hierdoor zijn ze puur natuur en omdat ze ook weinig vetten bevatten, zijn deze vlokken super gezond!
Gerstevlokken zijn heerlijk om bij het ontbijt te eten. U kan, door de vlokken 20 minuten te laten koken en ze vervolgens 10 minuten te laten weken, een heerlijke pap maken. Deze pap kan u vervolgens volledig naar uw zin aftoppen met de lekkerste vruchten, gedroogd of vers.
Gerst is een volkoren graansoort dat veel vezels bevat. Hierdoor is het goed voor de spijsvertering. Doordat gerstevlokken licht verteerbaar zijn, werkt het verzachtend voor de maag en darmen. De gerstevlokken zijn bij ons onbewerkt en bevatten daarom geen toegevoegde suikers. Gerst is van zichzelf caloriearm. Doordat gerst onbehandeld is gaan de goede voedingsstoffen niet verloren.
Havervlokken
Havervlokken zijn een goede start van de dag. Door de havervlokken te combineren met melk of water maak je een snel en makkelijk, een lekker en gezond havermout ontbijtje. Combineer de havermout met een lekkere mix van muesli en granen, gedroogd fruit of superfoods naar keuze voor eindeloze variatie.
Havervlokken zijn super gezond. Dit komt omdat ze namelijk vol zitten met vitamines, eiwitten, mineralen, vezels en antioxidanten. Oftewel, perfect voor een goede start van de dag! De kooktijd voor havervlokken is langer dan die van havermout. Havervlokken moeten 30 minuten koken en 10 minuten nawellen.
Roggevlokken
Rogge is een stevig en smaakvol graan dat uitermate goed is voor een voedzaam ontbijt, zeker als het verwerkt is tot vlokken. Dit komt doordat het het voor een langdurig gevuld gevoel zorgt. De roggevlokken kunt u goed gebruiken door ze als basis voor een muesli te gebruiken, of de vlokken tot een pap koken (net als havermout).
Net als veel andere granen, bevat rogge veel voedingsvezels en eiwitten. Vooral door het hoge gehalte aan voedingsvezels onderscheiden de roggevlokken zich andere granen. Daarnaast zijn de vlokken een goede bron van allerlei mineralen, zoals mangaan, selenium, magnesium en fosfor.
Het maken van de vlokken gaat het zelfde als bij bijvoorbeeld rijstvlokken. Eerst wordt door middel van stoom het vochtgehalte van de graankorrel omhoog gebracht. Vervolgens worden de korrels door pletters geleid, waar ze als platte vlokken uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om graankorrels te pletten zonder stoom, want dit extra vocht zorgt ervoor dat je de korrels kunt platdrukken in plaats van ze te verkruimelen.
Cacaobonen
Deze biologische cacaobonen hebben een rijke, diepe smaak. De rauwe bonen zijn uitstekend om te verwerken in diverse gerechten die vragen om een chocolade-achtige smaak, zonder dat daar allerlei toevoegen bij nodig zijn. Daarbij zijn cacaobonen een uitstekende bron van vezels en ijzer èn ze zitten vol met antioxidanten en magnesium.
Boekweitvlokken
Hoe eet u biologische kook- en bakproducten?
Onze biologische kook- en bakproducten zijn heerlijk om uw baksels mee te verrijken. De granen zijn een goede toevoeging om uw baksels gezonder te maken en bevat veel vitaminen en mineralen. De smeltchocolade is heerlijk en makkelijk te smelten voor uw baksels!
Klik hier om ons gehele biologische aanbod te bekijken
Biologische kook- en bakproducten bestellen
Biologische kook- en bakproducten kopen doet u gemakkelijk bij Let’s Get Nuts. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit producten met de 100% klanttevredenheid. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Bij bestellingen boven de €35,- is de verzending helemaal gratis.
Heeft u nog een vraag?
Heeft u nog een vraag? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via onze chat of bellen op: 085 303 8460 liever mailen? [email protected]
Geen producten gevonden...
Overige categorieën in Biologisch
Biologische Kook- & Bakproducten
(H)eerlijke kook- en bakproducten
Bij Let's Get Nuts koopt u de meest pure en lekkerste biologische kook- en bakproducten en nog veel meer biologische producten! Wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten kook- en bakproducten zoals kokosbloesemsuiker, rietsuiker, cacaobonen, havervlokken en gerstevlokken. Alles wat u nodig hebt voor uw baksels, en dat biologisch! Bekijk hieronder de brede collectie van onze kook- en bakproducten en bestel voor vandaag 16.00 uur om uw bestelling morgen al in huis te hebben. Bestelt u voor meer dan €35,-? Dan bezorgen wij alles helemaal gratis!
[split]
Biologische kook- en bakproducten, en dat proeft u!
Alle biologische producten die wij aanbieden moeten voldoen aan alle strenge voorwaarden die in Nederland aan biologische producten worden gesteld. Biologische natuurproducten worden verbouwd in harmonie met de natuur, zodat er geen (negatieve) gevolgen voor het ecosysteem zijn. Alle ingrediënten zijn van biologische afkomst en worden verbouwd op een natuurlijke ondergrond, zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. In plaats daarvan worden natuurlijke bestrijdingsmiddelen zoals insecten en organische mest gebruikt.
Ons aanbod kook- en bakproducten
Kokosbloesemsuiker
Kokosbloesemsuiker is een goed alternatief voor kristalsuiker. Onze kokosbloesem suiker komt uit Indonesië en wordt gewonnen uit de kokosbloesem die aan een kokosnotenboom groeit. Het sap wordt verdampt zodat er een vaste stof overblijft, verder wordt de suiker niet bewerkt.
Doordat onze kokosbloesemsuiker nauwelijks bewerkt is, bevat de suiker veel vitaminen en mineralen. Dit is de reden dat deze suiker ook wel een superfood wordt genoemd. daarnaast staat de suiker ook hoog nog eens op de lijst met meest duurzamen zoetstoffen ter wereld.
Rietsuiker
Ruwe rietsuiker wordt verkregen uit suikerriet. Rietsuiker is een product dat natuurlijk geproduceerd wordt en is niet geraffineerd. Het is lichtbruin van kleur en heeft een volle, zoete smaak met een vleugje karamel. Bij het productieproces van rietsuiker wordt er een stap overgeslagen. Ook wordt de melasse uit ruwe rietsuiker niet verwijderd. Het gehele sap wordt namelijk geconcentreerd en daarna gedroogd. Door deze stap in het productieproces bevat ruw rietsuiker meer mineralen en vitamines. Ruw rietsuiker is minder bewerkt en daarom is het minder ongezond te noemen dan gewone rietsuiker of kristalsuiker.
Gerstevlokken
Gerst is een oergraan dat, door zijn korte groeiperiode, over de hele wereld groeit. Na de oogst moeten de gerstkorrels eerst geplet worden om de kroonkafjes te breken, zodat de gerstkorrels eetbaar en bewerkbaar worden.
Aan de gerstevlokken van Let's Get Nuts worden geen suikers toegevoegd. Hierdoor zijn ze puur natuur en omdat ze ook weinig vetten bevatten, zijn deze vlokken super gezond!
Gerstevlokken zijn heerlijk om bij het ontbijt te eten. U kan, door de vlokken 20 minuten te laten koken en ze vervolgens 10 minuten te laten weken, een heerlijke pap maken. Deze pap kan u vervolgens volledig naar uw zin aftoppen met de lekkerste vruchten, gedroogd of vers.
Gerst is een volkoren graansoort dat veel vezels bevat. Hierdoor is het goed voor de spijsvertering. Doordat gerstevlokken licht verteerbaar zijn, werkt het verzachtend voor de maag en darmen. De gerstevlokken zijn bij ons onbewerkt en bevatten daarom geen toegevoegde suikers. Gerst is van zichzelf caloriearm. Doordat gerst onbehandeld is gaan de goede voedingsstoffen niet verloren.
Havervlokken
Havervlokken zijn een goede start van de dag. Door de havervlokken te combineren met melk of water maak je een snel en makkelijk, een lekker en gezond havermout ontbijtje. Combineer de havermout met een lekkere mix van muesli en granen, gedroogd fruit of superfoods naar keuze voor eindeloze variatie.
Havervlokken zijn super gezond. Dit komt omdat ze namelijk vol zitten met vitamines, eiwitten, mineralen, vezels en antioxidanten. Oftewel, perfect voor een goede start van de dag! De kooktijd voor havervlokken is langer dan die van havermout. Havervlokken moeten 30 minuten koken en 10 minuten nawellen.
Roggevlokken
Rogge is een stevig en smaakvol graan dat uitermate goed is voor een voedzaam ontbijt, zeker als het verwerkt is tot vlokken. Dit komt doordat het het voor een langdurig gevuld gevoel zorgt. De roggevlokken kunt u goed gebruiken door ze als basis voor een muesli te gebruiken, of de vlokken tot een pap koken (net als havermout).
Net als veel andere granen, bevat rogge veel voedingsvezels en eiwitten. Vooral door het hoge gehalte aan voedingsvezels onderscheiden de roggevlokken zich andere granen. Daarnaast zijn de vlokken een goede bron van allerlei mineralen, zoals mangaan, selenium, magnesium en fosfor.
Het maken van de vlokken gaat het zelfde als bij bijvoorbeeld rijstvlokken. Eerst wordt door middel van stoom het vochtgehalte van de graankorrel omhoog gebracht. Vervolgens worden de korrels door pletters geleid, waar ze als platte vlokken uitkomen. Het is vrijwel onmogelijk om graankorrels te pletten zonder stoom, want dit extra vocht zorgt ervoor dat je de korrels kunt platdrukken in plaats van ze te verkruimelen.
Cacaobonen
Deze biologische cacaobonen hebben een rijke, diepe smaak. De rauwe bonen zijn uitstekend om te verwerken in diverse gerechten die vragen om een chocolade-achtige smaak, zonder dat daar allerlei toevoegen bij nodig zijn. Daarbij zijn cacaobonen een uitstekende bron van vezels en ijzer èn ze zitten vol met antioxidanten en magnesium.
Boekweitvlokken
Hoe eet u biologische kook- en bakproducten?
Onze biologische kook- en bakproducten zijn heerlijk om uw baksels mee te verrijken. De granen zijn een goede toevoeging om uw baksels gezonder te maken en bevat veel vitaminen en mineralen. De smeltchocolade is heerlijk en makkelijk te smelten voor uw baksels!
Klik hier om ons gehele biologische aanbod te bekijken
Biologische kook- en bakproducten bestellen
Biologische kook- en bakproducten kopen doet u gemakkelijk bij Let’s Get Nuts. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit producten met de 100% klanttevredenheid. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag! Op werkdagen voor 16:00 besteld is morgen in huis. Bij bestellingen boven de €35,- is de verzending helemaal gratis.
Heeft u nog een vraag?
Heeft u nog een vraag? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via onze chat of bellen op: 085 303 8460 liever mailen? [email protected]
