Heeft u een vraag over dit product?
Onze medewerker helpt je graag bij het vinden van het juiste product
Deze handige cacaoboter callets maken het u een stuk makkelijker in de keuken! De meeste cacaoboter wordt verkocht aan een blok dit kan onhandig zijn bij het doseren. Hiernaast smelt deze callets cacaoboter ook nog eens dubbel zo snel. Lees meer..
Onze medewerker helpt je graag bij het vinden van het juiste product
Deze handige cacaoboter callets maken het u een stuk makkelijker in de keuken! De meeste cacaoboter wordt verkocht aan een blok dit kan onhandig zijn bij het doseren. Hiernaast smelt deze callets cacaoboter ook nog eens dubbel zo snel.
Cacaoboter wordt gebruikt voor het maken van chocolade, maar kan ook worden gebruikt als vetstof voor bakken en braden. Wist u dat chocolade echte chocolade ongeveer op lichaamstemperatuur gemaakt wordt hierdoor smelt het heerlijk weg op je tong.
Het hoofdbestanddeel van chocolade is cacao. Dit wordt gewonnen uit cacaobonen deze groeien veel in Ivoorkust, Ghana, Indonesië, Nigeria en Brazilië. Om de chocolade te maken moeten de bonen eerst worden gereinigd en vervolgens geroosterd. Nadat de bonen zijn geroosterd worden deze gebroken de dop zal open breken en worden weggeblazen door dit te doen blijft alleen de kern over dit wordt ook wel cacao nibs genoemd. Deze nibs worden fijngemalen tot een dikke pasta. Dit is de cacaomassa. Om cacaoboter te maken wordt uit de cacaomassa het vet getrokken hierdoor ontstaat er cacaoboter. Wat overblijft wordt vermalen tot cacaopoeder.
Deze handige cacaoboter callets maken het u een stuk makkelijker in de keuken! De meeste cacaoboter ..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen