Biologische Kokosbloesemsuiker

Biologische Kokosbloesemsuiker
Kokosbloesemsuiker is een goed alternatief voor kristalsuiker. Onze kokosbloesem suiker komt uit Indonesië en wordt gewonnen uit de kokosbloesem die aan een kokosnotenboom groeit. Het sap wordt verdampt zodat er een vaste stof overblijft, verder wordt de suiker niet bewerkt.
Kokosbloesemsuiker gezond
Doordat onze kokosbloesemsuiker nauwelijks bewerkt is, bevat de suiker een veel vitaminen en mineralen. Dit is de reden dat deze suiker ook wel een superfood wordt genoemd. daarnaast staat de suiker ook hoog nog eens op de lijst met meest duurzamen zoetstoffen ter wereld.
Hoe Kokosbloesemsuiker gebruiken?
Kokosbloesemsuiker is een veel gezondere variant van kristalsuiker en dus een uitstekende vervanger suiker in allerlei soorten bakrecepten. Maar ook uitermate geschikt als vervanger voor een suikerklontje in uw kopje koffie of thee. Ook kunt u het mengen door yoghurt of kwark.
Ingrediënten
kokosbloesemsuiker
NL-BIO-01
- Indonesië
- Non-EU Landbouw
* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt
Productspecificaties
- Allergeneninfo
- Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.