Heerlijke pinda's gecoat met een knapperig laagje met heerlijke knoflook! Een klassieke borrelnoot, maar nog smaakvoller!
Knapperig geroosterde pinda (katjang) uit de Indonesische keuken in een pittig (pedis) jasje van soja, sambal en Indische kruiden.
Voor de liefhebber; verassend scherp door de coating van wasabi en tegelijker tijd iets zoetig met een krokante bite.
Deze boon heeft meerdere namen waaronder; veldboon, paardenboon, grote boon en labboon. De tuinboon is familie van de peulvrucht en de vlinderbloemenfamilie. Vicia Faba is de latijnse benaming wat letterlijk ‘Boon’ betekent.
Pinda’s met een knapperige coating van mais, soja en koji met sesam, zeewier, knoflook en ui.
Cocktail nootjes is een echte klassieker. Al begin jaren ‘ 50 introduceerde heb bedrijf Go-Tan pinda’s met een krokant jasje (Katjang shanghai). Later hebben diverse bedrijven er een variatie op gemaakt. Gewoon een heerlijk (borrelnootje) met diverse smak
Knapperige bananenchips, lekker als snack of tussendoortje. Heerlijk door de yoghurt en aangevuld met wat rauwe noten een voedzaam begin van de dag!