Heeft u een vraag over dit product?
Onze medewerker helpt je graag bij het vinden van het juiste product
Net als graanvlokken, worden rijstvlokken gemaakt door de korrels te pletten. Door dit proces zijn rijstvlokken licht verteerbaar, en makkelijk koud en warm te bereiden. Rijstvlokken zijn zeer veel gebruikt in de Aziatische keuken, waar ze gebruikt worden Lees meer..
Onze medewerker helpt je graag bij het vinden van het juiste product
Net als graanvlokken, worden rijstvlokken gemaakt door middel van de korrels te pletten. Door dit proces zijn rijstvlokken zeer licht verteerbaar, en makkelijk koud en warm te bereiden. Rijstvlokken worden zeer veel gebruikt in bijvoorbeeld de Aziatische keuken, waar ze gebruikt worden voor allerlei gerechten, zowel zoet als hartig. Omdat de rijstvlokken die wij verkopen gemaakt worden van zilvervliesrijst, zijn ze ook nog eens ontzettend gezond! Omdat het biologisch is verbouwd betekent dit dat er geen kunstmest of andere chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt en dus veel beter voor dier en milieu.
In rijstvlokken zitten trage suikers die ervoor zorgen dat je hongergevoel uitblijft en er geen schommeling plaatsvindt in je bloedsuiker.
Je kunt het door je yoghurt, kwark of melk doen met vers fruit als ontbijt of als lunch. Dit is tevens ook een prima alternatief voor havermout. Ideaal met melk voor het maken van pap voor baby’s of duik de keuken in om er rijstpudding van de makan als dessert.
Altijd verzekerd van de beste kwaliteit en dagelijks vers verpakt. Besteld gemakkelijk onze biologische rijstvlokken via www.letsgetnuts.nl
Op werkdagen voor 16.00 besteld, is volgende dag in huis
Alleen maar topkwaliteit producten
Geen verzendkosten v.a €35
100% klanttevredenheidsgarantie en kwaliteitsgarantie
Energie | 1474 / 348 | KJ/kcal |
Vetten: | 2.8 | g/100 g |
Waarvan verzadigd | 0.6 | g/100 g |
Koolhydraten | 72.7 | g/100 g |
Waarvan suikers | 1.0 | g/100 g |
Eiwitten | 6.2 | g/100 g |
Vezels | 3.6 | g/100 g |
Zout | 0.025 | g/100 g |
Rijstevlokken*
* Afkomstig van gecontroleerd biologische teelt
NL-BIO-01
Net als graanvlokken, worden rijstvlokken gemaakt door de korrels te pletten. Door dit proces zijn r..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen