Tempura seaweed is een traditioneel Japans zoutje gemaakt van nori.
Nori word gemaakt door fijngemalen zeewier te drogen, en vervolgens tot platte vellen te persen.
Deze vellen worden veel gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld sushi.
Lees meer..
Tempura seaweed is een traditioneel Japans zoutje gemaakt van nori.
Nori word gemaakt door fijngemalen zeewier te drogen, en vervolgens tot platte vellen te persen.
Deze vellen worden veel gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld sushi.
Je kunt deze tempura seaweed ook goed als topping gebruiken op bijvoorbeeld een poke bowl.
Energie kJ | 1624 kJ/100 g |
Energie kcal | 384 kcal/100 g |
Vetten | 7,1 g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 2,0 g/100 g |
Koolhydraten | 68,4 g/100 g |
Waarvan suikers | 7,6 g/100 g |
Eiwitten | 10,9 g/100 g |
Zout | 1,936 g/100 g |
Beslag (water, TARWEbloem, zetmeel (tapioca-, mais-, rijst-), zout, rijsmiddel (E450, E500)), Gedroogd zeewier, wit SESAMzaad, Palm olie
Tempura seaweed is een traditioneel Japans zoutje gemaakt van nori.
Nori word gemaakt door fijnge..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen