Hazelnoten Bruin Ongebrand

Over Hazelnoten Bruin Ongebrand
De hazelnoot, cobnuts of hazelnut komt van de hazelaar. Als de noot rijp is valt hij direct uit zijn schil zo'n 8 maanden na de bestuiving en dus klaar om bewerkt te worden tot pasta, olie of wordt hij verwerkt in chocolade. Het nootje is bolvormig tot soms ovaal en tussen de 15 en 22 mm groot. De twee grootste producenten van deze hazelnoot zijn Italië en Turkije. Onze hazelnoten zijn dan ook afkomstig uit Turkije. Deze heerlijke ongebrande noot is vol en zacht van smaak.
Gezondheidsvoordelen
Deze hazelnut is o.a rijk aan mangaan, vitamine E en eiwitten. Mangaan is belangrijk voor de werking van ons spijsverteringskanaal en kan darmklachten helpen verminderen. Vitamine E beschermt onze organen, weefsel en bloedvaten. Eiwit is een bouwstof dat je lichaam nodig heeft voor het aanmaken van afweerstoffen en helpt je spieren te herstellen na het inspannen van bijvoorbeeld sporten.
Hoe eet je Hazelnoten Bruin Ongebrand?
Dit product is enorm veelzijdig. Het kan heerlijk door een muesli en yoghurt ontbijt gemixed worden, in een salade tijdens lunch, als snack of verwerkt worden in desserts.
Tip: Probeer er zelf eens een lekkere hazelnoot pasta van de maken!
Hazelnoten Bruin Ongebrand kopen bij letsgetnuts.nl
Altijd verzekerd van de beste kwaliteit en dagelijks vers verpakt. Bestel gemakkelijk onze hazelnoten bruin ongebrand via www.letsgetnuts.nl
De voordelen van onze hazelnoten bruin ongebrand bij Let’s Get Nuts
- Op werkdagen voor 16.00 besteld, is volgende dag in huis
- Alleen maar topkwaliteit producten
- Geen verzendkosten v.a €35
- 100% klanttevredenheidsgarantie & kwaliteitsgarantie
Voedingswaarde
Energie kJ | 2959 kJ/100 g |
Energie kcal | 717 kcal/100 g |
Vetten | 69,0 g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 4,9 g/100 g |
Koolhydraten | 6,0 g/100 g |
Waarvan suikers | 5,0 g/100 g |
Eiwitten | 14,0 g/100 g |
Zout | 0,005 g/100 g |
Ingredienten
HAZELNOTEN
Productspecificaties
- Allergeneninfo
- Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.