Menu
EUR
Overheerlijke dadeltaart met een topping van biologische kokosrasp

Overheerlijke dadeltaart met een topping van biologische kokosrasp

Door: Monique Reacties: 1

 Wat heb je nodig 

 Bereidingswijze

  1. Breek en brokkel de biscuitjes in kleine stukjes

  2. Ontpit en snijd de dadels in reepjes

  3. Hak de walnoten in kleine stukjes

  4. Smelt de boter in een pan op laag vuur, voeg vervolgens de basterdsuiker (of kokosbloesemsuiker) toe. Voeg de dadels toe en roer dit gedurende 3 minuten zodat de dadels zacht worden.

  5. Voeg de walnoten en de gebroken volkoren biscuitjes toe en roer het goed door. Doe dit 1 minuut. Wacht tot het mengsel dik wordt en alles goed aan elkaar plakt.

  6. Pak een taart- of cakeblik en schenk het mengsel hierin. Druk het goed aan, zodat alle zijkantjes goed bedekt zijn met het mengsel. Nu zet je de taart voor 2 uur in de koelkast. 

  7. Gooi voor het serveren wat kokosschaafsel over de bovenkant van de taart. Dit ziet er leuk en smaakt ook nog eens goed! 

  8. Genieten maar!


Reacties (1)

gravatar
Monique Hofman
Geplaatst op 2021-01-31 16:25:00
Uitgeprobeerd! En het is heerlijk!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »