Op werkdagen voor 16:00 besteld, is morgen in huis!
Gratis bezorging vanaf €35,-
Vers van de markt, zo bij u thuis!
Zakelijk bestellen?
0
0
Review Logo8.8 @ Kiyoh

Door Monique, 31 januari 2021

Overheerlijke dadeltaart met een topping van biologische kokosrasp

 Wat heb je nodig 

 Bereidingswijze

  1. Breek en brokkel de biscuitjes in kleine stukjes

  2. Ontpit en snijd de dadels in reepjes

  3. Hak de walnoten in kleine stukjes

  4. Smelt de boter in een pan op laag vuur, voeg vervolgens de basterdsuiker (of kokosbloesemsuiker) toe. Voeg de dadels toe en roer dit gedurende 3 minuten zodat de dadels zacht worden.

  5. Voeg de walnoten en de gebroken volkoren biscuitjes toe en roer het goed door. Doe dit 1 minuut. Wacht tot het mengsel dik wordt en alles goed aan elkaar plakt.

  6. Pak een taart- of cakeblik en schenk het mengsel hierin. Druk het goed aan, zodat alle zijkantjes goed bedekt zijn met het mengsel. Nu zet je de taart voor 2 uur in de koelkast. 

  7. Gooi voor het serveren wat kokosschaafsel over de bovenkant van de taart. Dit ziet er leuk en smaakt ook nog eens goed! 

  8. Genieten maar!

Reacties

  • Door Monique Hofman, 31 januari 2021

    Uitgeprobeerd! En het is heerlijk!

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »