Menu
EUR
Wat zijn de voordelen van gedroogde zuidvruchten? en zijn ze gezond?

Wat zijn de voordelen van gedroogde zuidvruchten? en zijn ze gezond?

Voordelen van gedroogde zuidvruchten

De gedroogde zuidvruchten zijn ook wel bekend als gedroogd fruit. Gedroogde zuidvruchten zijn een lekker en gezond tussendoortje voor uzelf en uw kinderen. De gedroogde zuidvruchten bevatten veel vezels, vitaminen, mineralen en gezonde vetten. Ideaal voor mensen met een cholesterolverlagend voedingspatroon. Daarbij verkleint het de kans op overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten.

Gedroogde zuidvruchten bevatten zelfs meer energie en hebben hogere voedingswaarden dan de verse varianten. Dit komt omdat het vocht uit de vrucht wordt gehaald. Hierdoor worden de voedingstoffen zoals fruitsuikers, vezels, vitamines en mineralen veel meer geconcentreerd. 

 

Dus antwoord op de vraag: Zijn gedroogde zuidvruchten gezond?

De gedroogde zuidvruchten zijn een goede vervanger voor andere snacks zoals snoep en chips. Dus een ideaal alternatief als tussendoortje. Maar de gedroogde zuidvruchten bevatten wel meer fruitsuikers dan de niet gedroogde variant. Dus eet niet te veel want die vele fruitsuikers zijn net als al het andere suiker in grote hoeveelheid niet goed voor je.

We hebben in de winkel, online en op de markt veel verschillende soorten zuidvruchten. Zeker eens de moeite waard om onze verschillende soorten zuidvruchten te eten.

Bekijk ons aanbod hier.




Reacties (1)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »