Let's Get Nuts Pinda's vlies gebrand

Over Vliespinda's Gebrand
De pinda; Arachis hypogaea in het latijns en andere benamingen zoals; aardnoot, apennoot of olienoot. Van origine in dit geen noot maar een peulvrucht die 2 of 3 zaden (pinda's) bevat. Deze plant behoort tot de vlinderbloemenfamilie. Deze pinda's worden in september en oktober geoogst en te drogen gelegd. De vliespinda's kunnen ongebrand en gepeld gegeten worden maar gebrande pinda's vinden mensen vaak toch lekkerder. Niet alleen als zoutje wordt dit gepresenteerd maar wordt ook gebruikt in pindakaas of pindasauzen. De meeste ongepelde pinda's kennen we dan ook van de slinger die opgehangen wordt voor vogels in de winter.
Gezondheidsvoordelen
De pindaatjes zijn enorm rijk aan omega-3 vetzuren, eiwitten, mineralen en vitamine B3 en B11. Vitamine B3 is onder andere belangrijk voor de energievoorziening in het lichaam.
Hoe eet je Vliespinda's?
Een heerlijke aanvulling op noten en pinda melanges voor op tafel of creëer er zelf heerlijke homemade pindakaas van. Ook te gebruiken om mee te bakken of aan andere gerechten toe te voegen.
Vliespinda's kopen bij letsgetnuts.nl
Altijd verzekerd van de beste kwaliteit en dagelijks vers verpakt. Bestel gemakkelijk onze vliespinda's via www.letsgetnuts.nl
De voordelen van onze vliespinda's bij Let’s Get Nuts
- Op werkdagen voor 16.00 besteld, is volgende dag in huis
- Alleen maar topkwaliteit producten
- Geen verzendkosten v.a €35
- 100% klanttevredenheidsgarantie & kwaliteitsgarantie
Voedingswaarde
Energie kJ | 2615 kJ/100 g |
Energie kcal | 631 kcal/100 g |
Vetten | 51,7 g/100 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 7,5 g/100 g |
Koolhydraten | 12,9 g/100 g |
Waarvan suikers | 4,8 g/100 g |
Eiwitten | 25,2 g/100 g |
Zout | 0 g/100 g |
Ingredienten
PINDA
Alle voedingswaarden zijn gebaseerd op de ongebrande variant. Wilt u de voedingswaarden van de gebrande variant weten? neem gerust contact met ons op!
Productspecificaties
- Allergeneninfo
- Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.